Topper Memory Aloe Vera cu Husa Detasabila, 4cm, 180x200cm – Review si Pareri utile

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory Aloe Vera este un topper foarte util in diverse situatii ce nu ocupa mult spatiu de depozitare, fiind foarte usor de rulat. Poate fi asezat pe orice tip de suprafata de la saltele tari, vechi pana la canapele dure, oferind un plus de confort. Prezinta un nivel de fermitate mediu, avand o grosime de 4 cm.

Este important de stiut faptul ca reprezinta un produs durabil, despre care producatorii sustin ca ofera o durata de viata de cel putin 10 ani. Miezul acestui topper este realizat din spuma poliuretanica Best Cell Memory cu o grosime de 4 cm si o densitate de 50 kg/mc.

Husa produsului este realizata din tricot, iar avantajul se refera la faptul ca se poate detasa foarte usor. Astfel, o puteti spala in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius, asigurandu-i o igienizare optima.

Este o alternativa eficienta pentru cei ce au nevoie de un plus de confort pentru salteaua actuala, fiind un produs foarte usor de intretinut. In plus, atunci cand nu o folositi o puteti impacheta sau rula si poate fi depozitata in dulap fara sa ocupe mult spatiu. Mai mult decat atat, poate fi o solutie si atunci cand plecati in vacanta si vreti sa fiti siguri ca va veti bucura de un somn linistit.

Dimensiunile acestuia sunt de 180 cm latime si 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Memory Aloe Vera este un topper bun, cu un nivel de fermitate mediu, potrivit cam pentru orice tip de utilizator. Persoanele care deja au achizitionat produsul, sustin ca se ridica la nivelul asteptarilor sale, transformand suprafata actuala de dormit intr-una ceva mai confortabila. De asemenea, sta foarte bine pe saltea, nu aluneca, iar dimineata este foarte usor de impachetat si depozitat in sertarul sau spatiul de depozitare al patului. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Memory Aloe Vera 180x200 cm

9.5

Calitate

9.6/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *