Top Saltea Drimus spuma 4,5 cm 120×200 – Review si Pareri

by:

Drimus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Drimus ne propune un alt model de topper de saltea, deopotriva, confortabil si foarte practic, ce vine la pachet cu un pret rezonabil. Poate fi amplasat pe orice tip de suprafata de la saltele vechi sau noi, pana la canapele dure. Este un produs usor de intretinut si de depozitat, insa mai multe detalii vom discuta in acest review pe care l-am pregatit.

Topper-ul Drimus prezinta o grosime de 4.5 cm, as spune suficient de mare incat sa sporeasca nivelul de confort al actualei suprafete de dormit, iar utilizatorul sa se poata odihni cat mai bine. Este important de precizat ca acest model de topper este potrivit pentru persoane cu greutati de maxim 90 de kg.

De asemenea, ofera un nivel de fermitate mediu, fiind compus din spuma poliuretanica cu densitatea de 28 kg/mc. Acesta reuseste sa ofere un suport optim corpului, distribuind in mod uniform greutatea corporala, astfel incat coloana vertebrala va capata o pozitie corecta. In plus, musculatura se va relaxa, eliberand punctele de presiune.

Husa este realizata din material de tip tricot, fiind tratata antiacaerieni, cu Aloe Vera, si este matlasata cu vata siliconica cu densitatea de 100 g/mp pe suport TNT de 40 g/mp. In plus, aceasta se detaseaza foarte usor, ulterior, putand fi spalata si in masian de rufe la temperatura de 30-40 de grade Celsius.

Dimensiunile acestui model sunt de 120 cm latime si 200 cm lungime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, acest model de topper Drimus cu grosimea de 4.5 cm ar putea fi o optiune pentru toti cei care nu mai sunt multumiti de suprafata pe care se odihnesc in prezent si au nevoie de mai mult confort. In general, cumparatorii au fost multumiti de acest topper si sustin ca produsul in cauza le-a schimbat foarte mult nivelul de confort al saltelei actuale, multi dintre ei declarand ca dimineata s-au trezit mult mai bine odihniti. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Top Drimus 4.5 cm 120x200 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Distribuie uniform greutatea corpului
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Tratat cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *