Top Saltea Drimus MemoHR 4+2 140×190 – Review si Pareri obiective

by:

Drimus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Drimus MemoHR 4+2 este un toppper extrem de confortabil, capabil sa ofere conditiile optime pentru un somn linistit, putand fi asezat pe orice fel de suprafata. Nivelul de fermitate oferit este unul mediu spre soft, imbunatatind realmente confortul vechii saltelei sau a canapelei mult prea dure.

Topper-ul este realizat din spuma memory si spuma High Resilience, prezentand proprietati ortopedice, ceea ce inseamna ca poate asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale. Acest lucru a fost prioritar pentru producatori fiindca foarte multi utilizatori s-au plans de dureri de spate.

Topper-ul Drimus MemoHR 4+2 este prevazut cu un nucleu tip sandvis compus din 4 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience ce ofera 5 zone de confort, alaturi de o densitate de 36 kg/mc si 2 cm de spuma Memory cu o densitate de 55 kg/mc. In acelasi timp, acesta dispune si de doua fete cu nivele de fermitate diferite si anume: o fata moale realizata din spuma memory si o fata tare realizata din spuma High Resilience.

Este important de mentionat faptul ca acest topper are capacitatea de a reveni foarte rapid la forma initiala, comportandu-se excelent in timp. Mentine eficient caldura in timpul iernii, iar vara ofera o senzatie placuta de racorire. Aerul poate patrunde foarte bine in structura sa, astfel incat sa fie aerisit eficient in vederea prevenirii aparitiei mucegaiului si a bacteriilor.

Husa este fabricata din materiale textile de tip Tricot care la randul sau beneficiaza de proprietati antiacariene si tratament cu Aloe Vera. In plus, se poate detasa extrem de usor si poate fi adaugata in masina de rufe pentru a fi spalata la temperatura de 40 de grade Celsius.

Modelul in discutie masoara 140 cm latime,190 cm lungime si 6.5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Drimus MemoHR 4+2 este un topper excelent, foarte confortabil si rezistent in timp, pe care il recomand cu toata increderea. La randul sau, cumparatorii sutn foarte multumiti de el si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Reprezinta un plus faptul ca husa se detaseaza, iar ori de cate ori pot, il iau cu ei si in vacanta. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Drimus MemoHR 4+2 140x190 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistent
  • Husa detasabila
  • Foarte confortabil
  • Proprietati ortopedice

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *