Topper Ted Termoflex, 140×200 cm, 3 cm – Review si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Termoflex este un topper foarte practic in multe situatii care poate fi amplasat pe orice suprafata fie acasa, fie in vacanta. Fiindca se ruleaza foarte usor, acesta ocupa putin spatiu in portbagaj, de aceea poate fi luat oriunde este nevoie.

Topper-ul Ted Termoflex are o grosime de numai 3 cm, deci nu discutam despre un model foarte inalt, insa chiar si asa, as spune ca este suficient incat sa nu mai resimtit imbinarile canapelei ori salteaua prea ferma pentru preferintele noastre. Acest model face parte din portofoliul marelui producator de saltele, paturi, sisteme de dormit si dormitoare TED, ce are o vasta experienta in domeniu, oferindu-ne, noua, cumparatorilor, o multitudine de variante.

In interior, acest produs este prevazut cu spuma cu memorie cu o densitate de 180 g/mp. Personal, nu stiu cat isi poate pune in valoare proprietatile aceasta spuma avand in vedere grosimea produsului, insa ceea ce va pot asigura este ca reuseste sa sporeasca nivelul de confort al actualei suprafete de dormit.

In plus, este usor de intretinut, fiind suficienta aspirarea si aerisirea periodica a produsului si nici nu ocupa mult spatiu pentru depozitare. Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, dupa despachetare, va trebui sa ii lasati un ragaz de cateva ore pentru a putea reveni la forma initiala si, ulterior, pentru a fi folosit.

Dimensiunile acestui model sunt de 140 cm latime si 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Ted Termoflex este, in principiu, un topper util in orice circumstante, care reuseste in mare masura sa sporeasca nivelul de confort si sa va ajute sa obtineti un somn mai linistit. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, dovedindu-se a fi mai bun decat s-ar fi asteptat. In plus, acestia sustin ca este usor de intretinut si foarte rezistent, fiind luat chiar si in vacanta, excursii si asa mai departe. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ted Termoflex 140x200 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *