Topper saltea Green Future, Lavanda Therapy 7 zone de confort 160×200 cm, 5 cm

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Lavanda Therapy este un topper extrem de confortabil pe care il putem amplasa pe orice tip de suprafata, scopul sau fiind acela de a spori nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Mai mult decat atat, poate fi foarte usor de depozitat, dar si de intretinut, dar mai mult detalii in acest sens vom discuta in continuare.

Topper-ul Green Future Lavanda Therapy pune la dispozitie 7 zone de confort, asigurand astfel un somn relaxant si linistit. Beneficiind de spuma Green Therm Memory, produsul va adauga un strat de confort suplimentar, astfel ca va ajuta sa obtinerea nivelului de confort dorit chiar si atunci cand discutam despre o saltea foarte veche cu arcuri sau canapele dure. In plus, daca discutam despre saltele noi, pe langa confortul oferit, topper-ul va oferi si un plus de protectie.

Capsulele esentiale de lavanda sunt eficiente in prevenirea starilor de stres si anxietate, ceea ce confirma, deopotriva, si medicii specialisti. Acestia adauga ca lavanda este eficienta si in tratarea formelor usoare de insomnie precum si a starilor de depresie. In plus, dispune si de proprietati antibacteriene si anti-inflamatoare, oferind astfel un mediu curat si sanatos.

Husa produsului a fost dotata cu fermoare, astfel ca poate fi detasata foarte usor, iar periodic poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Pe partea de jos, prezinta niste particule anti-alunecare din silicon ce previn alunecarea topper-ului de pe suprafata pe care este  asezat.

Fiindca, in general, este expediat sub forma rulata si vidata va fi necesara ca dupa despachetarea acestuia, sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala, pentru a putea fi folosit.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Green Future Lavanda Therapy este un model de topper confortabil pe care, personal, il recomand cu incredere fiindca reuseste foarte bine sa transforme chiar si cele mai dure suprafete de dormit in unele confortabile pentru un somn cat mai linistit. Clientii sunt incantati de el, asa cum era de asteptat, declarand ca s-a dovedit a fi mai comod decat s-au asteptat. Se odihnesc foarte bine pe el, iar confortul s-a imbunatatit in  mod radicat. Il recomanda, deopotriva, mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Green Future Lavanda Therapy 160x200 cm

9.7

Calitate

9.5/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capsule de ulei esential de lavanda
  • 7 zone de confort
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *