Topper Ted Termoflex, 90×200 cm, 3 cm – Review si Pareri obiective

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Termoflex reprezinta un model foarte util in multe circumstante, iar avantajul este ca poate fi amplasat pe orice tip de suprafata. In plus, pentru ca se poate rula extrem de usor, poate fi transportat facil, fiind folosit si in vacanta.

Desi topper-ul Ted Termoflex are o grosime de doar 3 cm, totusi reuseste sa sporeasca confortul suprafetei de dormit si te va ajuta sa nu mai simti imbinarile canapelei sau salteaua mult prea ferma. Produsul in discutie apartine marelui producator de saltele, paturi, dormitoare si sisteme de dormit TED, ce se poate lauda cu o experienta destul de vasta in domeniu, punand la dispozitie o gama variata de produse.

Produsul este realizat din spuma cu memorie ce are o densitate de 180 g/mp. Parerea mea este ca avand o grosime destul de mica, nu stiu cat de mult vor fi resimtite proprietatile spume cu memorie, insa cert est ca reuseste sa amelioreze disconfortul produs de actuala suprafata de dormit si te va ajuta sa obtii un somn mai linistit.

Mai mult decat atat, Ted Termoflex este foarte usor de intreitnut, fiind necesara doar aspirarea si aerisirea periodica a acestuia, iar, in final, nu ocupa mult spatiu de depozitare. Iar pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa astepti cateva ore pentru a reveni la forma initiala astfel incat sa poata fi folosit.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 3 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Ted Termoflex este un topper util care reuseste sa reduca disconfortul creat de suprafetele incomode de dormit destul de mult, ajutandu-va sa va puteti bucura de un somn linistit. Clientii confirma utilitatea si eficienta acestui topper si sustin ca se odihnesc excelent pe el. De asemenea, ori de cate ori au ocazia, il iau si in vacanta, iar faptul ca se intretine usor reprezinta un plus. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ted Termoflex 90x200 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Confortabil
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *