Topper TED Argan Deluxe, husa antialergica cu microcapsule de ulei de argan, 160x200x5cm : Review si Sfaturi utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

TED Argan Deluxe este un topper de saltea foarte util ce poate fi asezat pe orice fel de suprafata, oferind un confort sporit. Il puteti aseza pe saltea, pe canapea sau o puteti lua in deplasari pentru a va simti confortabil oriunde va aflati.

Topper-ul TED Argan Deluxe este realizata din spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mc punand la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Husa produsului a fost imbogatit cu microcapsule cu ulei de argan, oferind un mediu curat si sanatos.

Este un produs usor de intretinut, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora produsul.

Dimensiunile topper-ului sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime. Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 5 ani.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul TED Argan Deluxe este un model foarte bun ce ofera un plus de confort sau reduce disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Cei care se odihneau pe canapele au declarat ca imbinarile nu se mai simt, iar nivelul de confort s-a imbunatatit considerabil. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *