Topper TED i-COOL Balance, husa antialergica cu efect de racorire, 120x200x5cm : Review detaliat

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

TED i-COOL Balance este un topper foarte bun potrivit pentru a fi amplasat pe orice fel de suprafata fie ca discutam despre o saltea veche sau chiar una prea dura, o canapea incomoda si asa mai departe. Practic, rolul sau este de a ameliora disconfortul, oferind un somn mai relaxant si linistit.

Topper-ul Topper TED i-COOL Balance este prevazut cu un miez realizat din spuma poliuretanica profilata, reusind sa amelioreze in mod considerabil disconfortul creat de suprafata de dormit. Partea si mai buna este ca il puteti lua chiar si in deplasari, rulandu-se foarte usor.

Intretinerea acestuia este destul de simpla, intrucat este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul. In plus, husa este realizata din microfibra si beneficiaza de proprietati termo-reglatoare.

Mai mult decat atat, TED i-COOL Balance prezinta o rezistenta comparabila sau chiar, de multe ori, mai mare decat rezistenta saltelelor clasice. Acest lucru este demonstrat si de garantia foarte mare, ce ajunge la 5 ani. Partea si mai buna este ca un topper poate proteja si prelungi durata de utilizare a saltelei.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 120 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul TED i-COOL Balance poate fi o alegere foarte inspirata, ce asigura un plus de confort, oferind un somn relaxant si linistit. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de acest model si sustin ca se odihnesc mult mai bine pe salteaua care le crea dureri de spate. A ameliorat neasteptat de mult disconfortul saltelei, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. In plus, ori de cate ori au ocazia nu ezita sa ia topper-ul si in deplasari. Il recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TED i-COOL Balance 120x200x5 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte rezistent
  • Garantie de 5 ani
  • Husa antialergica
  • Usor de rulat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *