Topper Saltea Kring Mellody, H5 cm, 160×200 cm – Review si Pareri obiective

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Mellody este un model de topper foarte practic si util  ce imbunatateste in mod considerabil nivelul de confort orferind o sustinere eficienta corpului, putand fi asezat pe orice fel de suprafata de la saltele vechi sau dure, pana la canapele foarte incomode. Asigura un somn relaxant si linistit ameliorand cu succes disconfortul creat de actuala suprafata de dormit. Mai mult decat atat, acesta poate fi folosit de catre persoane cu greutati de pana la 100 de kg.

Topper-ul de saltea Kring Mellody este fabricata din spuma poliuretanica ce are capacitatea de a elimina disconfortul provocat de saltea sau canapea, reusind totodata sa prelungeasca durata de utilizare a saltelei. Ofera confortul dorit indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, lateral ori burta. Un alt avantaj foarte important se refera la husa prevazuta cu fermoar, ceea ce permite detasarea ei si spalarea in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In acest fel, ii puteti oferi o igienizare optima, topper-ul putand fi luat chiar si in vacante, excursii ori delegatii.

Topper-ul ofera un nivel de fermitate mediu, astfel ca suprafata de dormit va fi nici foarte tare, dar nici foarte moale.

Avand in vedere ca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce il despachetati, sa asteptati sa isi revina la forma initiala. De asemenea, fiti foarte atenti la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu risca sa deteriorati si produsul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si  5 cm grosime. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Kring Mellody este un topper bun ce reuseste sa readuca nivelul de confort dorit, oferind un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Apreciaza foarte mult faptul ca pot detasa husa, drept pentru care nu ezita sa il ia cu ei prin tot felul de deplasari, unde au ocazia. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Kring Mellody 160x200 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi asezat pe orice fel de suprafata
  • Husa prevazuta cu fermoar
  • Se ruleaza usor
  • Fermitate medie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *