Topper Saltea Kring Mellody, H5 cm, 140×200 cm – Review detaliat si Recomandari

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Kring Mellody este un topper foarte bun ce reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort al actualei suprafete de dormit putand fi amplasat pe orice fel de suprafata de la saltele vechi sau foarte ferme, pana la capanele incomode sau chiar direct pe podea. Ofera un somn mai relaxant si amelioreaza cu succes disconfortul creat de salteaua pe care deja o aveti. In plus, aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua Kring Mellody este realizata din spuma poliuretanica si reuseste nu doar sa elimine disconfortul creat de saltea sau canapea, ci le si prelungeste acestora durata de viata. indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe burta, aceasta ofera un plus de confort. Un avantaj important este acela ca husa din dotare este prevazuta cu fermoar, permitand detasarea sa si spalarea in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Astfel, ii puteti asigura o buna igienizare si, de ce nu, o puteti lua fara probleme chiar si in deplasari, vacante sau excursuii.

Nivelul de fermitate oferit de acest produs este unul mediu, deci suprafata de dormit va deveni nici foarte tare, dar nici foarte moale.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati sa isi revina la forma initiala pentru a putea fi utilizata. Atentie si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu risca sa deteriorati si produsul in acelasi timp.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime, avand o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Kring Mellody este un topper foarte practic, ce poate imbunatati considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit, asigurand astfel un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii se declara multumiti de acest produs si sustin ca se odihnesc multl mai bine acum, iar faptul ca pot detasa husa reprezinta un avantaj important fiindca nu mai au nicio retinere sa ia pretutindeni cu ei produsul fiind ulterior pot spala husa foarte usor si nici nu ocupa mult spatiu in portbagal. Il consecinta, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Mellody 140x200 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa prevazuta cu fermoar
  • Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata
  • Fermitate medie
  • Se ruleaza usor

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *