Topper Ted Aloe Memory, 5 cm, 90×200 cm – Review si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memory este un topper foarte confortabil, pe care il putem aseza pe orice tip de suprafata de la saltele vechi pana la canapele dure. In continuare vom discuta pe larg despre acest produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Topper-ul Ted Aloe Memory face parte din portofoliul marelui producator TED, in prezent, fiind unul dintre cei mai mari producatori de saltele, paturi, sistem de dormit etc. Acest model prezinta doua nivele de fermitate: o parte moale fabricata din spuma cu memorie si o parte mai tare confectionata din fibre de poliester. Spuma memory ce prezinta o grosime de 1.5 cm asigura un confort sporit. In acelasi timp, miezul topper-ului confectionat din spuma poliuretanica va asigura produsului o durata de utilizare mare.

Plasa 3D asigura o buna ventilatie intreriorului topper-ului, astfel incat toata umezeala rezultata in timpul somnului sa fie eliminata rapid. In acest mod, vom evita aparitia mucegaiului si a bacteriilor.

Husa produsului este fabricata din microfibra de calitate, tratata cu extract de Aloe Vera, contribuind la un somn linistit. Ca si mod de intretinere, este suficienta aspirarea si aerisirea periodica a acestuia.

Modelul in discutie sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memory este un topper pe care il recomand cu incredere pentru ca este foarte confortabil si rezistent, reusind sa imbunatateasca in mod considerabil confortul actualei suprafete de dormit. Persoanele care deja au achizitionat produsul sustin ca dorm foarte bine pe el, iar calitatea somnului s-a imbunatatit realmente. Au remarcat ca dimineata se trezesc mult mai bine odihniti, iar durerile de spate s-au ameliorat. Diferenta au resimtit-o inca dupa prima noapte, de aceea, sunt de parere ca este o achizitie reusita pe care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ted Aloe Memory 90x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *