Topper saltea Moss 160×200 – Review detaliat si Pareri utile

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Moss poate constitui o solutie pentru imbunatatirea nivelului de confort al actualei suprafete de dormit, pentru a te putea bucura de un somn linistit pe tot parcursul noptii. Ofera un nivel de fermitate mediu si poate sustine greutati de pana la 150 de kg de persoana. Deci, discutam despre un model rezistent ce se comporta foarte bine in timp.

Acest model de topper este prevazut cu spuma cu memorie, reusind astfel sa se muleze perfect pe formele corpului, ameliorand punctele de presiune, astfel incat musculaturasase poata relaxa complet.Indiferent de pozitia preferata de somn, te vei simti confortabil si relaxat. In plus, poate fi o alternativa de luat in calcul si pentru cei care au probleme la nivelul spatelui.

Husa este realizata din bumbac jersey, materialul avand o structura poroasa, astfel incat sa poata absorbi eficient umezeala rezultata in timpul somnului, ulterior fiind eliminata rapid. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa adere in interiorul sau. Mai mult decat atat, husa prezinta fermoar pe lateral, ulterior, putand fi detasata si spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Fiindca vine rulat si vidat, va trebui ca dupa despachetare sa il lasati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Moss poate fi o varianta pentru a imbunatati confortul actualei suprafete de dormit, fiind un model deosebit de confortabil, dar si de rezistent. Cumparatorii actuali sunt incantati de el si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Ori de cate ori au ocazia il ruleaza si il pun in portbagaj pentru a il folosi cu succes si in vacanta. In plus, apreciaza faptul ca husa se poate detasa si poate fi spalata in masina de rufe. Il recomanda mai departe si, in opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper Moss 160x200 cm

9.8

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *