Topper Hazo Selene, 6cm, spuma memory, husa lavabila, 140×200

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Hazo Selene este un topper de calitate, ce reuseste sa sporeasca nivelul de confort al suprafetei de dormit, reducand in mod considerabil disconfortul creat de salteaua prea veche sau canapeaua prea dura. In plus, poate fi asezat chiar si direct pe podea, acolo unde cei mici se pot juca in siguranta.

Topper-ul Hazo Selene este realizat din doua staturi de spuma cu densitati diferite, si anume: un strat realizat din 3 cm de Memory Foam cu densitatea de 50 kg/mc si un alt strat format din 3 cm de spuma poliuretanica cu o densitate mare. Nivelul de fermitate este unul mediu, care din punctul meu de vedere, este potrivit, reusind sa relaxeze eficient corpul si sa detensioneze muschii. In principiu, conteaza si partea pe care il asezati. In cazul in care il asezati cu partea de spuma memory in sus, atunci nivelul de fermitate va fi unul mediu. In schimb, daca il asezati cu partea de spuma HD in sus, nivelul de fermitate va deveni mediu spre ridicat.

Totodata, produsul este prevazuta cu o husa realizata in proportie de 15% lycra si 85% poliester, fiind cusuta manual. Nu aluneca de pe suprafata pe care este asezat, iar tesatura este foarte placuta la atingere. In plus, se poate detasa foarte usor, iar ulterior, poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca, in general, topperele sunt expediate in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Cu siguranta, topper-ul Hazo Selene este un model foarte confortabil si rezistent, pregatit sa imbunatateasca nivelul de confort al suprafetei actuale de dormit. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, indiferent de suprafata pe care il aseaza. Ba chiar calitatea somnului s-a imbunatatit foarte mult, iar acum se trezesc mult mai relaxati. Apreciaza si faptul ca pot spala husa in masina de rufe, asigurandu-i astfel o igienizare potrivita. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hazo Selene 140x200 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • 2 nivele de fermitate

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *