Topper Hazo Selene, 6cm, spuma memory, husa lavabila, 160×200

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Hazo Selene este un topper realizat din materiale de calitate, capabil sa ofere cele mai bune conditii pentru a te putea bucura de un somn linistit. Poate fi amplasat pe saltele vechis au noi, canapele dure sau chiar direct pe podea, unde cei mici se pot juca in tihna.

Topper-ul in discutie este alcatuit din doua strturi de spuma avand densitati diferite: un prim strat fabricat din 3 cm de Memory Foam ce are o densitate de 50 kg/mc si un al doilea strat fabricat din spuma poliuretanica avand o densitate mare. Ofera un nivel de fermitate mediu, reusind sa sustina eficient corpul, detensionand muschii. Este importanta si partea pe care alegeti sa il asezati. Astfel, daca il asezati cu partea fabricata din spumam memory in sus, atunci veti beneficia de un nivel de fermitate medu. Dar daca alegeti sa il asezati cu partea de spuma HD in sus, atunci nivelul de fermitate creste usor.

Husa topper-ului Hazo Selene este fabricata in proportie de 85% din poliester si 15% lycra, cusatura fiind realizata manual. Interesant este si faptul ca nu aluneca de pe suprafete, tesatura fiind in acelasi timp placuta la atingere. Un alt avantaj important ar fi faptul ca se poate detasa, asigurandu-i o igienizare optima in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca produsul este expediat rulat si vidat, va fi necesar ca dupa despachetarea acestuia sa mai asteptati cateva ore pentru a reusi sa revina la forma intiala si sa il puteti folosi.

Acest model despre care am discutat masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime, insa poate fi gasit si in alte variante de dimensiuni.

Concluzii si Pareri

Hazo Selene este un topper deosebit de confortabil si rezistent, ce face fata cu brio oricaror conditii, asigurand astfel un somn de calitate. Clientii actuali sunt foarte multumti de el si declara ca nivelul de confort a crescut in mod considerabil, iar ei pot confirma ca acum se bucura de un somn intr-adevar comod. Mai mult decat atat, apreciaza si faptul ca pot igieniza corespunzator husa si nu ezita sa il ia in vacante sau in delegatii. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hazo Selene 160x200 cm

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Rezistent
  • Usor de intretinut
  • Foarte confortabil
  • 2 nivele de fermitate

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *