DORMEO DREAM CATCHER TOPPER 4+1 Dormeo

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

DORMEO DREAM CATCHER poate fi ajutorul de nadejde pentru toti cei care isi doresc sa se bucure de o suprafata mai confortabila, putand fi amplasat atat pe saltele vechi sau prea ferme, cat si pe canapele dure. Reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort, astfel ca tu sa te poti bucura de un somn linistit.

Topper-ul DORMEO DREAM CATCHER este prevazut cu un miez realizat din spuma Ecocell cu o grosime de 4 cm, oferind un nivel de confort ridicat. Aceasta spuma este foarte elastica si reuseste sa se muleze foarte bine pe formele corpului. De asemenea, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet, iar tu sa te poti odihni cat mai bine. Spuma de memorie din interior are o grosime de 1 cm, insa suficienta incat sa reuseasca sa contribuie la un confort mai bun.

Pe partea superioara, topper-ul a fost prevazut cu sistemul AirX ce asigura o buna circulatie aerului in interiorul produsului, astfel incat toata umezeala acumulata in timpul somnului sa fie eliminata rapid. In acest mod, prevenim dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in interiorul sau.

Partea inferioara este prevazuta cu sistme anti-alunecare, astfel incat odata amplasata pe suprafata dorit sa nu aiba tendinta de a aluneca. In plus, topper-ul poate fi amplasat chiar si direct pe podea atunci cand este necesar.

Fibrele de vascoza din tesatura sa ofera o buna reglare a temperaturii, prevenind supraincalzirea si mentinand mediu uscat si placut.

Topper-ul este realizat intr-o proportie de 70% din poliester si 30% vascoza. Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Ca mod de intretinere este suficienta aspirarea si aerisirea periodica a acestuia, fara a folosi produse chimice care ar putea degrada definitiv produsului.

DORMEO DREAM CATCHER masoara 160 cm latime si 200 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, DORMEO DREAM CATCHER este un produs foarte confortabil si rezistent, ce reuseste sa ofere tot confortul de care ai nevoie. Cumparatorii sustin ca se odihenesc foarte bine pe suprafata sa, fiind exact pe placul lor. Se ruleaza foarte usor, astfel ca de multe ori il iau si in vacante. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DORMEO DREAM CATCHERz

9.7

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabil
  • Sistem AirX
  • Spuma de calitate
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *