Topper Saltea Green Future Memory 140×190 cm – Review si Pareri pertinente

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Memory este un topper foarte practic, ce ofera un nivel de fermitate mediu, reusind sa imbunatateasca in mod considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Indiferent ca aveti o saltea prea dura sau prea veche, ori o canapea incomoda, acestea topper v-ar putea ajuta foarte mult. In plus, poate constitui o alternativa chiar si atunci cand locuiti cu chirie, mergeti in vacanta sau stati la camin. Fiindca se poate rula usor, nu ocupa mult spatiu de depozitare si poate fi luat si in deplasari.

Topper-ul Green Future Memory este realizat din spuma memory reusind astfel sa se muleze pe formele corpului. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet, iar pe de alta parte, va asigura o circulatie sangvina optima. Totodata, este important de stiut faptul ca poate sustine fara probleme greutati de pana la 100 de kg de utilizator.

Husa produsului este realizata din poliester, iar principalul avantaj se refera la posibilitatea detasarii, astfel incat acesta va putea fi spalat in masina de spalat rufe lal temperatura de 30 de grade Celsius. Din acest motiv, il puteti lua fara probleme in execursii, vacante sau delegatii, iar cand ajungeti acasa, puteti pune husa direct la spalat.

Fiindca vine in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Modelul in discutie masoara 140 cm latime, 190 cm lungime si 5 cm grosime, alaturi de o greutate de 5 kg.

Concluzii si Pareri

Green Future Memory este un topper confortabil, potrivit pentru a fi amplasat pe orice tip de suprafata, eficienta acestuia fiind aceeasi. Clientii actuali sunt multumiti de el si declara ca se odihnesc foarte bine pe el, iar diferenta au resimtit-o inca dupa prima noapte de odihna. In plus, treptat au resimtit ameliorari referitoare la durerile de spate, iar din punctul lor de vedere, reprezinta o achizitie reusita. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Memory 140x190 cm

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Spuma cu memorie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *