Topper saltea Aloe Vera Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort, Green Future, 180×200 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

Aloe Vera Therapy este un topper moale potrivit persoanelor care prefera suprafete de dormit ceva mai moi, in detrimentul celor dure, reusind sa ofere un nivel de confort sporit. Reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort al oricarei suprafete de dormit, asigurand un somn linistit pe toata durata noptii.

Topper-ul Aloe Vera Therapy este prevazut cu o structura din spuma elastica cu particule reci Arctic Gel oferind un strat de confort suplimentar pentru canapelele sau saltelele  mult prea dure. De asemenea, poate elimina durerile de spate provocate de saltele prea vechi ori poate prelungi durata de utilizare saltelelor noi si nu numai. Beneficiaza de 7 zone de confort si spuma elastica Green Form HD cu celulaltie deschisa, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchiului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, asigura si o circulatie buna a sangelui.

Husa produsului este realizata din Tricot, fiind placuta la atingere. Fiindca se poate detasa foarte usor, aceasta poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Nu trebuie albita cu clor, nu se curata chimic si nu se poate usca in uscatorul de rufe. In plus, prezinta efect antimicrobian si antialergic datorita tratamentului cu Aloe Vera.

Fiindca topper-ul Aloe Vera Therapy este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si a il putea folosi. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 100 de kg de persoana.

Dimensiunile topper-ului sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Aloe Vera Therapy este un topper foarte practic si util in multe circumstante, reusind sa sporeasca nivelul de confort al oricarei suprafete de dormit. Clientii sunt multumiti de el si declara ca nivelul calitatii somnului a crescut considerabil. Se odihnesc foarte bine, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. Un avantaj important, in opinia lor, este husa ce se poate detasa foarte usor. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Aloe Vera Therapy 180x200 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Tratament cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *