Topper Saltea Green future Memory 160×190 cm – Review complet

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green future Memory este un model de topper foarte interesant ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, sporind foarte mult nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. oate fi amplasat pe orice tip de suprafata de la saltele vechi pana la canapele mult prea dure. In plus, fiindca se ruleaza foarte usor o puteti lua chiar si in vacanta sau la camin. Nu ocupa mult spatiu de depozitare si poate fi igienizat foarte usor.

Topper-ul Green future Memory este prevazut cu spuma memory mulandu-se eficient pe formele corpului si permitand corpului sa se relaxeze in totalitate. Totodata, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, reusind astfel ca musculatura sa se relaxeze foarte bine, timp in care, va asigura si o circulatie sanguina potrivita. Mai mult decat atat, aceasta este recomandata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Husa topper-ului este fabricata din poliester si este important de stiut ca aceasta se poate detasa foarte usor. Ulterior si ori de cate ori este necesar, poate fi adaugata in masina de spalat rufe, temperatura optima fiind de 30 de grade Celsius. Astfel, poate fi luat fara probleme in vacante, drumetii sau delegatii, fiindca, in final, aceasta poate fi spalata si igienizata corespunzator.

Pentru ca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetarea sa, sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 160 cm latime, 190 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Recomand topper-ul Green future Memory pentru ca este un model confortabil, rezistent ce poate fi ampalsat pe orice fel de suprafata. Clientii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Calitatea somnului s-a imbunatatit considerabil, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. Durerile de spate s-au ameliorat, iar acum se simt mult mai bine. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Green future Memory 160x190 cm

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Spuma cu memorie
  • Foarte confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *