Top saltea Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper, 160×200, 6 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper poate fi ajutorul de nadejde pentru toti cei care isi doresc mai mult confort in timpul somnului sau, pur si simplu, salteaua veche a devenit extrem de inconfortabila. Modelul in discutie, este un produs realizat idn Bulgaria si fabricat din materiale de calitate, asigurand o buna rezistenta in timp.

Topper-ul prezinta un nucleu fabricat din spuma cu memorie vascoelastica, ce are o grosime de 4 cm, putand fi amplasat pe orice tip de suprafata de la saltele noi sau vechi, pana la canapele dure. Algua reprezinta un material textil biofunctional, fiind procesat cu alge marine cu spirulina. Vreau sa amintesc faptulc a extractul de alge marine ce poate fi gasit sub forma de micro capsule previne dezvoltarea bacteriilor si asigura un mediu curat si sanatos.

In partea de jos a produsului, exista o plasa 3D ce are rolul de a oferi o ventilatie potrivita structurii interioare. Asfel, umezeala rezultata in timpul somnului este elberata, iar mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Topper-ul Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper este prevazut cu o husa ce se poate detasa si poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius, asigurandu-i astfel o igienizare optima. Il puteti aseza pe orice fel de suprafata de la saltele pana la canapele sau direct pe podea. Nu aluneca, iar lenjeria se fixeaza bine pe suprafata sa.

Acest model de topper este potrivit pentru persoane a carora greutate nu depaseste 140 de kg. Iar pentru ca este trimis in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce il veti despacheta, sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat.

Dimensiunile acestuia sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper este un model confortabil, ce se comporta foarte bine in timp, putand fi amplasat pe diverse tipuri de suprafete. Cumparatorii se declara foarte multumiti de el sustinand ca s-a dovedit a fi extrem de confortabil. Dimineata se trezesc mult mai bine odihniti,iar durerile de spate s-au ameliorat considerabil. Il recomanda si altor utilizatori, apreciind raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper 160x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Microcapsule de alge marine
  • Plasa 3D pentru o aerisire optima

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *