Topper saltea Aloe Vera Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort, Green Future, 90×200 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Aloe Vera Therapy este un topper potrivit pentru persoanele care se odihnesc mai bine pe suprafete ceva mai moi, asigurand un nivel de confort ridicat pe tot parcursul noptii.Poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, eficienta produsului fiind aceeasi.

Topper-ul de saltea Aloe Vera Therapy beneficiaza de o structura realizata din spuma elastica cu particule reci Arctic Gel, asigurand un strat suplimentar de confort pentru canapele, saltele si asa mai departe. Poate reduce sau chiar elimina disconfortul produs de saltelele prea dure si chiar si durerile de spate, oferind un somn linistit. Este prevazut cu 7 zone de confort si spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, reusind astfel sa amelioreze punctele de presiune din zone percum umeri, bazin, coate, genunchi si asa mai departe. In acest fel, musculatura se poate relaxa complet, iar pe de alta parte, circulatia sangelui va fi imbunatatita.

Husa topper-ului este fabricata din tricot foarte placut la atingere, ce se poate detasa extrem de usor. Ulterior, acesata poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Nu necesita albire cu clor si nu se curata chimic. Mai mult decat atat, ofera efect antialergic si antimicrobian, proprietati ce se datoreaza tratamentului cu Aloe Vera.

Caci produsul in discutie este expediat rulat si vidat, va fi necesara ca dupa ce il despachetati sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit. De asemenea, trebuie amintit faptul ca topper-ul poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Dimensiunile acestuia sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Aloe Vera Therapy  poate fi o solutie eficient in ameliorarea disconfortului provocat de actuala suprafata de dormit, asigurand un somn de calitate. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe el si nu mai simt deloc imbinarile canapelei sau arcurile iesite din salteaua cea veche. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru a o igieniza corespunzator. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Aloe Vera Therapy  90x200 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila
  • Tratament cu Aloe vera
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *