Topper saltea Aloe Vera Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort, Green Future, 120×200 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aloe Vera Therapy este un topper potrivit pentru toti cei care necesita o imbunatatire a actualei suprafete de dormit putand fi amplasat oriunde de la saltele foarte vechi sau foarte dure pana la canapele tari si incomode. Rolul sau este acela de a ameliora sau chiar elimina disconfortul si de a imbunatati calitatea somnului.

Topper-ul Aloe Vera Therapy prezinta o structura realizata din spuma elastica cu particule reci – Arctic gel, oferind un strat suplimentar de confort. Reuseste sa amelioreze disconfortul produs de saltelele foarte dure sau vechi, reducand inclusiv durerile de spate. Beneficiaza de 7 zone de confort, fiind prevazut si cu spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa. Aceasta are capacitatae de a elibera punctele de presiune din zona bazonului, coatelor, umerilor si genunchilor, permitand musculaturii sa se relaxeze complet si imbunatatind circulatia sangelui.

Husa produsului este realizata din tricot placut la atingere, putandu-se detasa foarte usor. Mai mult decat atat, poate fi spalata in masina de rufe la tmeperatura de 30 de grade Celsius. Nu se recomanda albirea cu clor sau curatarea chimica. In plus, beneficiaza de proprietati antialergice si antimicrobiene, fiind tratata cu extract de Aloe Vera.

Fiindca produsul vine in forma rulata si vidata va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati circa 72 de ore pentru a reveni la forma normala, ulterior, putand fi folosit. Totodata, este important de stiut faptul ca topper-ul poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 120 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Aloe Vera Therapy este un model de topper confortabil si rezistent ce reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Clientii actuali sustin ca dorm foarte bine pe suprafata lui si nu mai simt niciun fel de disconfort provocat de imbinarile canapelei sau arcurile saltelei. Apreciaza, deopotriva, faptul ca a fost prevazut cu husa detasabila pe care o pot spala in masina de rufe. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Aloe Vera Therapy 120x200 cm

9.4

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa tratata cu extract de Aloe Vera
  • Husa detasabila si lavabila
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *