Topper Ted Aloe Memory, 5 cm, 164×190 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memory este un topper confortabil si rezistent, ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata inclusiv canapele dure sau saltele vechi. In continuare, as vrea sa discutam pe larg despre acest produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Topper-ul de saltea Ted Aloe Memory este un model produs de TED, unul dintre cei mai mai producatori de saltele, paturi, sistem de dormit de pe piata la ora actuala. Acesta beneficiaza de doua nivele de fermitate si anume: o parte este mai moale fiind realizata din spuma cu memorie si o parte mai tare fabricata din fibre de poliester. Astfel, spuma memory cu grosimea de 1.5 cm este responsabila pentru confortul sporit al produsului. Miezul acestuia este realizat din spuma poliuretanica asigurand o durata de utilizare mai mare.

Plasa 3D este responsabila pentru buna ventilatie interioara, pentru ca umezeala rezultata in  timpul somnului sa fie indepartata rapid. In acest fel, veti putea preveni dezvoltarea bacteriilor si formarea mucegaiului.

Husa topper-ului este realizata din microfibra de calitate, fiind tratata cu extract de Aloe Vera, ce ofera un somn linistit si sanatos. In ceea ce priveste intretinerea produsului, trebuie doar sa il aerisiti si aspirati periodic.

Acest model masoara 164 cm latime si 190 cm lungime, alaturi de o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memory este un model de topper foarte confortabil, pe care, personal, l-as recocmanda cu toat increderea fiindca ofera tot confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii confirma acest lucru declarand ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar calitatea somnului lor s-a imbunatit radical.  De asemenea, au mai remarcat ca dimineata nu se mai trezesc cu dureri de spate, ci mult mai bine odihniti si relaxati. Diferenta au resimtit-o foarte rapid, iar din punctul lor de vedere, a fost o alegere inspirata. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt: Ted Aloe Memory 164xx190 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Rezistent
  • Confortabil
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *