Topper Saltea Spuma 10 Cm Finday Fin 21 Dimensiuni 120 x 200 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Finday Fin 21 este un topper potrivit pentru a fi amplasat pe orice tip de suprafata, fiind suficient de gros pentru a spori in mod considerabil nivelul de confort al suprafetei pe care va odihniti in prezent. Avand un strat ferm de spuma poliuretanica, va transforma saltelele vechi sau noi ori canapelele foarte dure intr-un loc confortabil unde va veti putea odihni linistiti.

In interiorul topper-ului, se afla spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mc reusind sa sustina eficient corpul, mai ales coloana vertebrala.  De asemenea, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa de acoperire este realizata din stofa tip Jacquard, adica un amestec de bumbac cu  poliester. Este foarte usor de intretinut produsul in sine, fiind suficient doar aspirarea si aerisirea periodica. In plus, fiindca se ruleaza destul de usor va fi usor de depozitat, iar daca vreti, il puteti lua chiar si in deplasari, incapand fara probleme in portbagaj.

Topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, iar dupa ce il veti primi si despacheta, va trebui sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si, ulterior, sa poata fi utilizat.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 120 cm latime, 200 cm lungime si 10 cm grosime. Producatorii ne avertizeaza, insa, ca pot aparea diferente in ceea ce priveste dimensiunea topper-ului de maxim 2 cm fie cu plus sau  minus. Personal, modelul testat nu a avut astfel de probleme, iar dimensiunile au corespuns descrierii.

Concluzii si Pareri

Finday Fin 21 este un produs bun pe care il puteti  folosi cu incredere pentru a ameliora sau chiar a elimina  definitiv  disconfortul produs de actuala suprafata de dormit. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca a fost o alegere inspirata, din punctul lor de vedere. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si nu ezita, ori de cate ori au ocazia, sa il ia si in vacanta, mai ales cei care stiu ca au probleme cu spatele si nu se pot odihni pe orice tip de saltea. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Finday Fin 21 120x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Sustine eficient coloana vertebrala

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *