Topper saltea Energy Up Memory Zipper, 200×200, 6 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Energy Up Memory Zipper este un topper realizat din spuma cu memorie, fiind extrem de confortabil si rezistent, asigurand astfel un somn de calitate. Mai mult decat atat, poate fi asezat pe orice tip de suprafata – saltele noi sau vechi ori canapele dure, rolul sau este de a oferi cele mai bune conditii pentru un somn linistit.

Topper-ul Energy Up Memory Zipper este prevazut cu un nucleu fabricat din spuma cu memorie cu o densitate de 50 kg/mc, asigurand o buna elasticitate, astfel incat sa se poata mula eficient pe formele corpului. In plus, punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului sunt ameliorate, iar musculatura se poate relaxa complet.

Husa produsului este realizata dintr-o textura groasa de calitate, placuta la atingere, ce are capacitata de a regla temperatura corpului. Totodata, beneficiaza de proprietati antibacteriene si antialergice, putand fi spalata in masina de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius. Poate fi curatata foarte usor pentru a asigura un mediu curat de odihna.

Pentru ca este livrat in forma rulata si vidata, este necesar sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si, ulterior, sa poata fi folosit. Este un model destul de rezistent, ce are capacitatea de a sustine o greutate de 140 de kg.

Dimensiunile produsului sunt de 200 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Energy Up Memory Zipper este un topper foarte bun, ce asigura un nivel de confort sporit, insa nu as putea neglija pretul care unora li s-ar putea parea piperat. La randul lor, cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar calitatea somnului s-a imbunatatit radical. Il iau chiar si in vacanta ori de cate ori au ocazia, iar ceea ce apreciaza foarte  mult este faptul ca pot detasa husa pentru a o spala. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca este un produs de ianlta calitate.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Energy Up Memory Zipper 200x200

9.5

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

8.0/10

Argumente PRO

  • Nucleu din spuma cu memorie
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Usor de rulat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *