Topper Sleepy Ortopedico, spuma Memory 6cm, 160×200 cm

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Ortopedico este un model de topper prevazut cu spuma cu memorie ce transforma orice suprafata de dormit intr-una extrem de confortabila, pentru a obtine un somn linistit si relaxant. In plus, fiindca se poate rula foarte usor, il puteti pune in portbagaj pentru a il folosi si in vacanta.

Topper-ul Sleepy Ortopedico este prevazut cu un miez fabricat din spuma cu memorie, turnat pe o singura parte, avand o grosime de 6 cm. Ofera un efect de micromasaj, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, asigur si suport ortopedic, astfel ca atat corpul, cat mai ales, coloana vertebrala, vor capata  pozitie corecta, iar durerile de spate se vor ameliora.

Acest produs este fabricat in Bulgaria si este realizat din materiale de calitate, foarte rezistente in timp. Acesta reuseste sa inlatura disconfortul creat de imbinarile saltelei sau cel creat de arcurile vechii saltele. Daca, insa, aveti os altea noua, atunci trebuie sa stiti ca nu doar va spori confortul, dar o va si proteja si ii va asigura o durata de utilizare mai mare.

De asemenea, este interesant de stiut faptul ca husa se poate detasa, astfel ca poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, textura acesteia este una foarte placut si nu permite aluencarea de pe suprafata saltelei.

Topper-ul a fost prevazut cu un nivel de fermitate mediu, fiind potrivit pentru persoane cu greutatea de pana la 120 de kg.

Dimensiunile acestuia sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime, avand o grosime de 6 kg.

Concluzii si Pareri

Sleepy Ortopedico este un topper de saltea foarte confortabil si rezistent, fiind o alternativa buna in orice situatie. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa. Dimineata se trezesc mult mai relaxati, iar durerile de spate s-au ameliorat destul de rapid. O recomanda cu toata increderea si altor utilziatori si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Sleepy Ortopedico 160x200 cm

9.3

Calitate

9.2/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Nucleu din spuma cu memorie
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Efect de masaj

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *