Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 160×200 cm – Review si Recomandari

by:

Antistres

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper foarte bun, ce asigura tot confortul de care ai nevoie, indiferent de suprafata pe care este amplasat.In plus, fiiindca se ruleaza foarte usor, poate fi luat chiar si in vacanta, astfel ca oriunde te vei duce sa te poti odihni excelent.

Topper-ul Sleepy Antistress Silver detine un nucleu confectionat din spuma poliuretanica profilata pe o fata, ce dispune de doua nivele de fermitate diferite. Desi ambele fete au fost realizate din spuma poliuretanica, una asigura o senzatie de micro-masaj prin relaxarea musculaturii, iar cea de-a doua asigura tot confortul de care ai nevoie.

In acelasi timp, reuseste sa reduca tensiunea acumulata in muschi oferind o buna circulatie a sangelui. De asemenea, punctele de presiune sunt ameliorate, pentru un somn cat mai odihnitor si linistit. In plus, acest topper prezinta si proprietati ortopedice si antialergice.

Husa dispune de fermoare, ceea ce va permite o detasare mai facila si spalarea acesteia in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Este fabricata din poliester, in compozitia sa regasindu-se si fire de argint.

Acest model masoara 160 x 200 cm, avand o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper de calitate, ce asigura un nivel de confort sporit, fiind suficient de gros incat sa poata transforma chiar si cele mai incomode suprafete in unele foarte confortabile. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, fiind un produs de inalta calitate pe care il recomanda cu toata increderea. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepy Antistress Silver 7 cm 160x200 xm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • 2 nivele de fermitate
  • Husa detasabila
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *