Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 120×190 cm – Review si Sfaturi utile

by:

Antistres

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper de calitate, ce ofera o sustinere optima a corpului si un nivel de confort ridicat. Poate fi asezat pe orice fel de suprafata de la saltele foarte vechi sau incomode, pana la canapele dure sau chiar pe podea. Reuseste sa transforme orice tip de suprafata intr-una confortabila, pentru un somn linistit.

Este prevazut cu un nucleu realizat din spuma poliuretanica profilata pe o fata, avand doua nivele de fermitate diferite. In ciuda faptului ca ambele fete snt realizate din spuma poliuretanica, una dintre ele ofera o senzatie placuta de micro-masaj, relaxand muschii, iar cealalta asigura un nivel de confort sporit.

Mai mult decat atat modelul in discutie reduce tensiunea acumulata in muschi, asigurand si o buna circulatie sangvina. Punctele de presiune sunt ameliorate, iar tu te vei putea odihni linistit pe toata durata noptii. Important de precizat este si faptul ca acest topper dispune si de proprietati ortopedice si antialergice.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoare, ceea ce inseamna ca poate fi detasata extrem de usor si spalata fara probleme in masina de rufe la temperatura de 40 de grade. Este realizata din poliester, avand in compozitia sa si fire de argint.

Topper-ul Sleepy Antistress Silver 7 cm vine rulat si vidat, motiv pentru care va trebui sa astepti pana la 48 de ore pana va reveni la forma initiala pentru a putea fi utilizat.

Dimensiunile acestui model sunt de 120 x 200 cm alaturi de o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Poti alege cu incredere topper-ul Sleepy Antistress Silver 7 cm fiindca este un model de calitate, confortabil si suficient de gros, incat sa transforme chiar si cele mai dure suprafete in unele foarte confortabile, numai bune de dormit. Clientii confirma acest lucru si se declara foarte multumiti de confortul oferit. Acestia au adaugat ca inca dupa prima noapte de odihna pe suprafata sa, diferenta s-a resimtit, astfel ca dimineata s-au trezit mult mai odihniti. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepy Antistress Silver 7 cm 120x190 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 2 nivele de fermitate
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *