Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 120×200 cm – Review complet si Pareri obiective

by:

Antistres

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper realizat din materiale de inalta calitate ce ofera un plus de confort si o sustinere eficienta a corpului. Il poti aseza pe orice suprafata de la canapele foarte dure pana la saltele vechi sau chiar direct pe podea. Transforma cu brio orice suprafata intr-un loc confortabil, numai bun de dormit.

Topper-ul detine un nucleu fabricat din spuma poliuretanica profilata pe o fata, punand la dispozitie doua nivele de fermitate diferite. Desi ambele fete sunt prevazute cu spuma poliuretanica, una ofera senzatia de micro masaj, relaxand musculatura, in timp ce cealalta fata, vizeaza oferirea unui nivel de confort cat mai ridicat.

Structura Sleepy Antistress Silver 7 cm 120x200 cm

Acest model reuseste sa reduca tensiunea acumulata in muschi, totodata, reusind sa asigure o ciruculatie optima a sangelui. Fiindca punctele de presiune vor fi reduse, te vei putea odihni linistit pe toata durata noptii.

In plus, husa se poate igieniza foarte usor, fiindca dispune de fermoare, ceea ce inseamna ca poate fi detasata foarte usor si spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Aceasta este realizata din poliester, prezentand in compozitia sa si fire de argint.

Pentru ca topper-ul vine rulat si vidat, va trebui sa astepti pana la 48 de ore sa revina la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 120 x 200 cm avand o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Antistress Silver 7 cm este o alternativa de luat in calcul care te va ajuta sa imbunatatesti realmente confortul saltelei tale. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs de inalta calitate, foarte usor si rezistent. Inca dupa prima noapte de odihna pe suprafata sa, s-au odihnit foarte bine, in acelasi timp, apreciind raportul calitate/pret excelent.

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepy Antistress Silver 7 cm 120x200 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • 2 nivele de fermitate
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *