Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 140×190 cm – Review complet

by:

Antistres

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un model de topper foarte interesant, capabil sa ofere un nivel de confort ridicat, indiferent de situatie. Poate fi amplasat pe o canapea foarte dura sau chiar pe o saltea veche, pentru ca scopul sau este acela de a transforma orice suprafata in una confortabila pentru un somn de calitate.

Acesta este prevazut cu un nucleu realizat din spuma poliuretanica profilata pe o fata, de unde si rezulta cele doua nivele de fermitate diferite. Astfel, ambele parti sunt realizate din spuma poliuretanica, insa una ofera senzatia de masaj si relaxeaza muschii, in timp ce cealalta fata va asigura un nivel de confort sporit.

Structura Sleepy Antistress Silver 7 cm 140x200 cm

Reduce tensiunea acumulata la nivelul musculaturii, stimuland, totodata, circulatia sangelui. Punctele de presiune sunt reduse semnificativ, astfel ca te poti bucura de un somn linistit.

Un alt aspect important de amintit se refera la faptul ca husa prezinta fermoare, ceea ce inseamna ca o poti detasa foarte usor si o poti spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, aceasta este realizata din poliester, insa prezinta si fire de argint in compozitie.

Fiindca vine in forma rulata si vidata, va fi necesar sa asteptati pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Dimensiunile acestui model sunt de 140×200 cm alaturi de o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Antistress Silver 7 cm poate fi o alegere foarte buna in materie de toppere, fiindca este intr-adevar confortabil si foarte practic. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si declara ca inca din prima noapte somnul sau s-a imbunatatit, iar dimineata s-au trezit mult mai bine odihniti. Cei mai multi l-au asezat pe saltele sau canapele, iar confortul resimtit a fost acelasi, indiferent de suprafata unde a fost amplasat. Il recomanda cu incredere si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Antistress Silver 7 cm 140x200 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 2 nivele de fermitate
  • Foarte confortabil
  • Husa prevazuta cu fermoar
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *