Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 90×200 cm – Review detaliat si Pareri utile

by:

Antistres

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper foarte bun ce reuseste sa asigure un nivel de confort sporit indiferent de suprafata pe care este asezat. In plus, fiindca se ruleaza foarte usor, poate fi luat chiar si in bacanta.

Nucleul acestui topper a fost realizat din spuma poliuretanica profilata pe o fata, oferind doua nivele de fermitate diferite. O parte este prevazuta cu spuma poliuretanica care creeaza un efect de masaj si relaxeaza corpul, iar celalalta fata realizata din spuma poliuretanica ofera o senzatie de confort.

Structura Sleepy Antistress Silver 7 cm, 90x200 cm

Reuseste sa reduca tensiunea acumulata la nivelul muschilor si stimuleaza circulatia sagvina. De asemenea, reduce punctele de presiune pentru un somn cat  mai confortabil, dar si sanatos.

Husa acestuia este realizata din poliester si prezinta fire de argint. In plus, fiind prevazuta cu fermoare, se poate detasa foarte usor pentru a o spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Topper-ul vine in forma rulata, insa dupa ce il vei despacheta va trebui sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi dat in folosinta.

Dimensiunile acestui model sunt de 90 x 200 cm, avand o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper confortabil, ce asigura un plus de confort indiferent ca discutam despre o saltea foarte veche sau o canapea dura, iar din punctul meu de vedere, este si suficient de gros. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca se odihnesc foarte bine pe el, fiind foarte usor de depozitat si de intretinut. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt; Sleepy Antistress Silver 7 cm, 90x200 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • 2 nivele de fermitate
  • Husa detasabila si lavabila
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *