Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm, 160×190 cm – Review complet

by:

Antistres

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper interesant ce reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort al suprafetei de dormit, indiferent de ca vorbim despre saltele foarte tari sau chiar canapele dure. In plus, fiindca se ruleaza foarte usor poate fi luat chiar si in vacanta.

Topper-ul Sleepy Antistress Silver 7 cm este prevazut cu un nucleu din spuma poliuretanica profilata pe o fata, avand doua nivele de fermitate diferite. Ambele fete sunt fabricate din spuma poliuretanica, insa una ofera senzatia de micro-masaj, in timp ce cea de-a doua ofera un plus de confort pentru un somn cat mai relaxant si linistit.

Mai mult decat atat, topper-ul reduce tensiunea acumulata in muschi pentru o circulatie cat  mai buna a sangelui. In acelasi timp, amelioreaza si punctele de presiune pentru ca musculatura sa se relaxeze in totalitate si tu sa te poti relaxa pe toata durata noptii. Important de amintit este si faptul ca dispune de proprietati ortopedice si antialergice, fiind potrivit si persoanelor predispuse sa dezvolte alergii.

De asemenea, husa beneficiaza de fermoare, ceea ce inseamna ca o vei putea detasa foarte usor si o poti spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Aceasta este realizata din poliester, avand in compozitie fire de argint.

Modelul in discutie prezinta urmatoarele dimensiuni: 160 x 190 cm, alaturi de o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Antistress Silver 7 cm este un topper realizat din materiale de calitate, capabil sa ofere tot confortul de care ai nevoie in timpul somnului. Clientii confirma acest lucru si sustin ca transforma chiar si cele mai vechi sau mai dure saltele in unele extrem de confortabile. Sunt foarte multumiti de el si declara ca diferenta au resimtit-o inca dupa prima noapte de odihna. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Sleepy Antistress Silver 7 cm 160x200 cm

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 2 nivele de fermitate
  • Husa detasabila
  • Foarte confortabil
  • Usor de depozitat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *