Topper anticelulitic Sleepy, Anticellulite Memory 6 cm, 140×200 cm – Review complet si Recomandari

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Anticellulite Memory 6 cm este un model de topper ce face parte din portofoliul marelui producator bulgar de saltele, Sleepy, care promite sa ofere tot confortul de care ai nevoie pe parcursul noptii. Odata cu acest model de topper, a lansat si o serie de saltele anticelulitice. In principiu, explicatia care sta la baza acestor proprietati este logica, insa cert este ca nu va face minuni in ceea ce priveste celulita. In tesatura sa, prezinta anumite materiale speciale, care au capcitatea de a absorbi razele infrarosii si de a incalzi straturile inferioare ale pielii, stimuland astfel microcirculatia sangvina. In principiu, eu nu cred in minuni peste noapte, insa in aceasta situatie, cred ca poate ajuta la o usoara ameliorare pe termen lung, insa nu disparitia sa totala.

Topper-ul Sleepy Anticellulite Memory 6 cm este realizat dintr-un nucleu din 4 cm de spuma poliuretanica de profil, punand la dispozitie doua nivele de fermitate: o parte clasica si o parte cu efect de micromasaj. In plus, poate fi asezat pe orice tip de saltea, pe canapea sau chiar direct pe podea, asigurand acelasi nivel de confort.

Una dintre laturile topper-ul este prevazuta cu spuma poliuretanica de profil ce asigura un nivel de fermitate mediu si efect de masaj, iar cealalta latura dispune de spuma poliuretanica neteda o senzatie placuta de relaxare. Mai mult decat atat, materialele din care a fost confectionat acest model prezinta proprietati antibacteriene si antiacariene, fiind solutia ideala chiar si pentru cei cu alergii sau cu astm.

Asigura un nivel de fermitate mediu si este potrivit pentru persoane cu greutatea de pana la 120 kg. Masoara 140×200 cm cu o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Anticellulite Memory 6 cm este un model foarte interesant, ce reuseste sa sporeasca in mod considerabil nivelul de confort al suprafetei de dormit. Clientii confirma si ei acest lucru si declara ca somnul lor s-a imbunatatit radical de cand se odihnesc pe acest topper. Indiferent de suprafata pe care este asezat, saltea sau canapea foarte dura, somnul lor a fost unul de calitate, iar partea si mai buna  este ca se intretine foarte usor. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepy Anticellulite Memory 6 cm 140x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de intretinut
  • Confortabil
  • Proprietati antibacteriene si antiacariene
  • Potrivit pentru orice tip de suprafata

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *