Тopper anticelulitic Sleepy, Anticellulite Massage 7 cm, 160×190 cm – Review complet si Pareri

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Anticellulite Massage 7 cm este un alt model de topper pe care marele producator bulgar Sleepy ni-l propune si pe care noi l-am testat. Acesta a lansat nu doar toppere cu proprietati anticelulitice, ci si saltele. Explicatia acestei proprietati poate fi una logica, insa nu vreau sa credeti ca peste noapte celulita va disparea ca prin minune. Principiul care sta la baza ideii de anticelulita, se refera la utilizarea unor materiale spcifice in tesatura, care au capacitatea de a absorbi razele infrarosii si de a incalzi straturile inferioare ale pielii, stimuland microcirculatia sanguina. Probabil se produce acest fenomen, insa din punctul meu de vedere, cred ca mai degraba este vorba despre o ameliorare a celulitei pe termen lung si nu disparitia completa a acesteia intr-un timp foarte scurt.

Topper-ul Sleepy Anticellulite Massage 7 cm este prevazut cu un nucleu realizat din 5 cm de spuma poliuretanica de profil ce ofera doua nivele de senzatia si fermitate: o parte clasica si o alta parte cu efect de masaj. Poate fi asezat pe orice tip de suprafata de la saltele vechi pana la canapele dure fiindca ofera acelasi nivel de confort.

Una dintre laturi este realizata din spuma poliuretanica de profil ce ofera un nivel de fermitiate mediu, avand efect de masaj, in timp ce cealalta latura este prevazuta cu spuma poliuretanica neteda ce asigura o senzatie de relaxare in timpul somnului. Materialele din care este realizat acest topper au proprietati antibacteriene si antiacariene, fiind o varianta buna si pentru cei cu alergii sau astm.

Ofera un nivel de fermitate mediu si poate sustine o greutate de pana la 120 kg/persoana. Dimensiunile acestui model sunt de 160 x 190 cm si are o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Anticellulite Massage 7 cm este un topper foarte confortabil, ce poate fi asezat pe orice suprafata, ce prezinta un nivel de incredere ridicat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata, indiferent daca il aseaza pe saltea sau chiar pe canapea. Cat despre proprietatile anticelulitice ramane de vazut daca vor obtine ameliorari in acest sens, insa scopul pentru care l-au achizitionat este sa aiba parte de un somn linistit si sanatos, reusind sa obtina cu brio acest lucru. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Anticellulite Massage 7 cm 160x190 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Proprietati antibacteriene si antiacariene
  • Poate fi asezat pe orice tip de suprafata

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *