Topper Aloe Comfort, 160x190x7 cm – Review si Pareri utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aloe Comfort este un topper confortabil ce reuseste sa sporeasca nivelul de confort indiferent de suprafata pe care este asezat. Acesta face parte din portofoliul marelui producator bulgar de saltele, Sleepy, ce ofera produse de calitate la preturi decente.

Acest model este prevazut cu spuma poliuretanica, ce permite aerului sa patrunda in structura sa, eliminand eficient toata umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sa adere pe suprafata sa.

De asemenea, Aloe Comfort prezinta proprietati ortopedice, astfel ca va reusi sa amelioreze eficient punctele de preisune din zona coatelor, umerilor, genunchilor si bazinului. Musculatura se va relaxa complet, asigurand si o buna circulatie a sangelui. Nivelul de fermitate al tooper-ului este unul medu, putand fi amplasat pe saltele, canapele sau chiar direct pe podea. Nivelul de confort oferit nu depinde de suprafata pe care este asezat.

Husa acestuia a fost tratata cu extract de Aloe Vera, ce prezinta efecte de calmare asupra pielii. In plus, cearceaful sau protectia nu vor aluneca de pe suprafata sa si nici topper-ul de pe suprafata saltelei.

Topper-ul Aloe Comfort vine rulat si vidat, drept pentru care, dupa despachetare, va trebui sa astepti circa 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit.

Dimensiunile acestuia sunt de 180 x 200 cm, alaturi de o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Aloe Comfort este un topper confortabil ce te poate ajuta foarte mult sa recapeti confortul suprafetei de dormit, indiferent ca discutam despre o saltea foarte veche sau o canapea dura. Clientii sunt multumiti de acest model de topper si sustin ca se odihnesc mai bine decat s-ar fi asteptat pe suprafata sa, indiferent de locul in care este amplasat. In plus, treptat durerile de spate s-au ameliorat, iar acum se simt mult mai bine. Il recomanda mai departe si estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Aloe Comfort 160x190x7 cm

9.7

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Husa tratata cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *