Topper Aloe Comfort, 180x200x7 cm – Review si Pareri utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Aloe Comfort este un topper potrivit pentru orice tip de saltea, al carui scop este tocmai de a spori confortul suprafetei de dormit si pot spune ca reuseste cu brio sa obtina acest lucru. Modelul in discutie a fost realizat de marele producator de saltele Sleepy, originar din Bulgaria. Totodata, prezinta in structura spuma poliuretanica, ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul sau, astfel ca toata umezeala acumulata in timpul somnului este eliminata rapid. In acest fel, va preveni dezvoltarea bacteriilor si formarea mucegaiului.

Important de amintit este si faptul ca Aloe Comfort detine proprietati ortopedice. Acest lucru inseamna ca amelioreaza punctele de presiune, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Prezinta un nivel de fermitate mediu, adaptandu-se tuturor cerintelor. In principiu, poate fi asezat pe saltele, canapele sau chiar direct pe podea, fiind deopotriva la fel de confortabil.

Husa prezinta in compozitia sa extract de Aloe Vera despre care bine stim ca detine proprietati importante asupra pielii. In plus, nu permite alunecarea de pe suprafata pe care este asezat.

Topper-ul Aloe Comfort vine in forma rulata si vidata, iar dupa despachetarea acestuia, va fi necesar sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit efectiv.

In acelasi timp, dimensiunile acestuia sunt de 180×200 cm avand o grosime de 7 cm.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Aloe Comfort poate fi o alternativa foarte buna prin care iti poti imbunatati confortul actualei saltele, fiind un produs deloc pretentios ce se adapteaza oricarei situatii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si afirma ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, indiferent ca il aseaza pe saltea sau chiar pe canapeaua foarte dura. Diferenta de confort au resimtit-o inca dupa prima noapte, ceea ce i-a facut sa il recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Aloe Comfort 180x200 cm

9.7

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Proprietati ortopedice
  • Husa tratata cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *