Topper anticelulitic Sleepy, Anticellulite Memory 6 cm, 120×200 cm – Review si Pareri utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Anticellulite Memory 6 cm este un topper realizat de marele producator de saltele Sleepy, promitand un nivel de confort sporit pe toata durata noptii. Acest model de topper a fost lansat alaturi de seria de saltele anticelulitice. Poate va surprinde ideea de topper anticelulitic, insa explicatia este destul de logica. Tesatura sa cuprinde anumite materiale speciale, ce au capacitatea de a absorbi razele infrarosii, reusind astfel ca vor incalzi straturile inferioare ale pielii, stimuland microcirculatia sanguina. In mod evident, nu va puteti astepta la minuni peste noapte, findca nu va disparea numaidecat celulita, insa, probabil, pe termen lung vor exista usoare ameliorari. Daca doresti intr-adevar sa scapi de ea, solutia consta intr-o alimentatie potrivita, dar si miscare regulata, nu depinde de topper-ul sau salteaua pe care te odihnesti.

Insa, intorcandu-ne la topper-ul in discutie, acesta este prevazut cu un nucleu din 4 cm de spuma poliuretanica de profil, ce ofera doua nivele de fermitate diferite: o parte clasica si o parte cu efect de micromasaj. Mai mult decat atat, poate fi amplasat pe orice tip de suprafata cum ar fi canapele dure, saltele vechi si asa mai departe, nivelul de confort fiind acelasi.

Una dintre laturile topper-ului este realizata din spuma poliuretanica de profil ce ofera un nivel de fermitate mediu cu efect de micriomasaj, in timp ce cealalta latura este compusa din spuma poliuretanica neteda ce ofera o senzatie foarte pacuta, relaxand musculatura. Totodata, materialele din care este realizat produsul dispun de proprietati antibacteriene si antiacariene, astfel ca poate fi o alternativa de luat in calcul si pentru cei cu piele sensibila predispusi la alergii.

Pe de alta parte, ofera un nivel de fermitate mediu si este recomandat persoanelor a caror greutate nu depaseste 120 kg. In plus, masoara 120 x 200 cm avand o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Anticellulite Memory 6 cm este un topper foarte confortabil, pregatit sa ofere cele  mai bune conditii pentru un somn linistit. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca dorm foarte bine pe el. Sunt de parere ca a fost cea mai buna solutie si de multe ori il iau si in vacanta fiindca se poate rula. In plus, este usor de intretinut si foarte practic, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret a fi unul foarte corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Anticellulite Memory 6 cm 120x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Proprietati antibacteriene, antiacariene
  • Poate fi asezat pe orice tip de suprafata

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *