Top saltea Sleepmode MEMORY Aloe Vera2, 140×200, 6 cm – Review

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 este un topper prevazut cu spuma cu memorie, ce poate fi asezat pe orice tip de suprafata, reusind sa imbunatateasca in mod considerabil nivelul de confort al actualei suprafete de dormit. Indiferent de locul unde este amplasat, pe o saltea dura, una foarte veche sau chiar pe o canapea tare, topper-ul va va aduce tot confortul de care aveti nevoie pentru a va putea bucura de un somn linistit. In plus, un astfel de produs poate reprezenta o alternativa si atunci cand plecati acasa, fiindca se poate rula foarte usor astfel incat sa nu ocupe mult spatiu in portbagajul masinii.

Topper-ul Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 este prevazut cu nucleu realizat din spuma cu memorie avand o grosime de  4 cm si o densitate de 50 kg/mc. Acesta reactioneaza eficent la temperatura corpului, in timp ce distribuie greutatea corporala in mod uniform pe toata suprafata sa. De asemenea, mentine o pozitie corecta corpului, mai ales coloanei vertebrale, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor. Musculatura se poate relaxa complet, iar dimineata te vei trezi mai revigorat.

Topper-ul prezinta doua fete pe care le puteti folosi. In plus, poate fi folosita si de catre persoane care sufera de probleme cu spatele.

Husa produsului este realizata dintr-un material textil care permite aerului sa intre in structura sa, astfel incat sa asigure o ventilatie optima in vederea prevenirii dezvoltarii bacteriilor si mucegaiului.

Este un model de topper realizat din materiale de calitate, rezistent, ce poate sustine o greutate de pana la 140 kg de persoana.

DImensiunile acestuia sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 este un topper confortabil si rezistent, ce ofera cele mai bune conditii pentru a te bucura de un somn linistit. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de topper si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. L-au testat pe tot felul de saltele, canapele foarte dure, iar confortul a fost acelasi, odihnindu-se extrem de bine pe tot parcursul noptii. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 140x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabil
  • Realizat din spuma cu memorie
  • Rezistent
  • Se poate rula

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *