Top saltea Sleepmode Energy 3D Zipper, 160×200, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Energy 3D Zipper este un topper realizat din spuma  poliuretanica ce vine in ajutorul nostru pentru a transforma chiar si cele mai dure suprafete de dormit intr-un loc cu adevarat relaxant. Sigur ca nici pretul nu este neglijat, insa acest aspect ramane la latitudinea fiecaruia daca se incadreaza in buget sau nu, rolul nostru este sa va oferim cateva informatii utile despre produs.

Topper-ul Sleepmode Energy 3D Zipper este realizat dintr-un material special de inalta calitate – Energy up, ce are capacitatea de a regla temperatura corporala si de preveni transpiratia pe parcursul noptii. In plus, este foarte placut la atingere si deosebit de confortabil.

Partea de jos a topper-ului este prevazuta cu tesatura 3D, fiind foarte igienica si care permite aerului sa ventileze eficient interiorul, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Totodata, miezul de spuma poliuretanica Sonnocell cu o densitate de 30 kg/mc, asigurand un sprijin potrivit coloanei vertebrale, iar pe de alta parte, relaxeaza muschii.

Husa topper-ului se poate detasa foarte usor, pentru a fi spalata in masina de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius, pentru o igienizare optima. La toate cele patru colturi prezinta benzi elastice care permit fixarea potrivita pe marginile saltelei, prevenind astfel alunecarea.

Acest model de topper ofera un nivel de fermitate mediu si poate sustine o greutate de pana la 130 de kg de utilizator.

Dimensiunile topper-ului sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Sleepmode Energy 3D Zipper este un topper foarte bun, extrem de confortabil si rezistent, ce reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort in mod considerabil. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca nivelul de confort este unul ridicat. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si apreciaza faptul ca il pot fixa deasupra saltelei, astfel ca nu va aluneca niciodata. De asemenea, sustin ca se poate rula foarte usor, iar multi dintre ei il iau si in vacanta. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepmode Energy 3D Zipper 160x200 cm

9.6

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

8.5/10

Argumente PRO

  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Realizat din materiale de calitate
  • Benzi elastice pentru fixarea in colturi

Argumente Contra

  • Pret cam piperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *