Topper Saltea Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION, 180Х200, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION este un topper produs in Bulgaria, prevazut cu spuma cu memorie, asigurand astfel un nivel de confort ridicat pe tot parcursul noptii. Imi place acest topper fiindca este foarte comod, dar in acelasi timp, si rezsitent, insa, as vrea ca mai intai de toate sa va prezint o serie de informatii utile despre el.

Acest model de topper a fost prevazut cu un nucleu realizat din spuma cu memorie ce are o densitate de 50 kg/mc, reactionand eficient la temperatura corpului, dar si la greutatea sa, distribuind astfel uniform greutatea pe toata suprafata sa. Mai mult decat atat, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchulor, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, asigura si o circulatie potrivita sangelui. In acelasi timp, mentine o pozitie corecta coloanei vertebrale fiind recomandat si pentru persoane cu probleme localizate in aceasta zona.

In lateral, topper-ul Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION dispune de material 3D ce permite aerului sa patrunda in interiorul sau, inlaturand in acest fel umezeala rezultata in timpul somnului. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau. Husa topper-ului este realizata din materiale de calitate, placuta la atingere, ce nu aluneca de pe suprafata saltelei sau canapelei. In toate cele patru colturi exista niste benzi elastice care asigura o fixare mai buna a topper-ului pe suprafata saltelei.

Fiindca topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a fi folosit. Poate suporta o greutate de pana la 140 de kg de persoana.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri 

Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION este un topper foarte bun, extrem de confortabil si rezistent, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si declara ca nivelul de confort s-a imbunatit inca dupa prima noapte de odihna. Durerile de spate s-au ameliorat, iar dimineata se trezesc mult mai odihniti. Cand au ocazia il iau si in vacanta, iar din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret a fi unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Sleepmode Aloe MEMORY GOLD VISION 180x200 cm

9.9

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Spuma cu memorie
  • Benzi pentru o fixare mai buna
  • Laterale din material 3D

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *