Topper Saltea Sleepmode Aloe MEMORY ZIPMODE, 140Х200, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Aloe MEMORY ZIPMODE constituie o solutie excelenta pentru a spori nivelul de confort al actualei suprafete de dormit, reusind sa amelioreze cu brio disconfortul provocat de salteaua veche cu arcuri sau canapea dura. In principiu, il puteti aseza pe orice tip de suprafata, caci va veti odihni la fel de bine, indiferent de locul unde este amplasat.

Topper-ul Sleepmode Aloe MEMORY ZIPMODE este prevazut cu nucleu din spuma memorie avand o grosime de 4 cm si o densitate de 50 kg/mc, reusind sa distribuie in mod uniform greutatea corporala, asigurand astfel un suport optim pentru coloana vertebrala. De asemenea, permite relaxarea musculara si reactioneaza la temperatura corporala.

Husa produsului este realizata dintr-un material textil de calitate, tratat cu microcapsule de Aloe Vera, care va permite aerului sa patrunda in interior, fiind bland cu pielea. Beneficiaza de fermoar care permite detasarea acesteia de pe topper, putand fi spalata ulterior in masina de rufe la temperatura de 60 de grade Celsius. Puteti aseza topper-ul pe orice fata doriti. Acesta este expediat in forma rulata si vidata, astfel ca dupa despachetare, va trebui sa asteptati pana va reveni la forma initiala, putand dura in jur de cateva ore.

Acesta este potrivit pentru persoane cu greutati de pana la 120 de kg. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Sleepmode Aloe MEMORY ZIPMODE este un model de topper foarte bun, care face tot ceea ce promite si transforma chiar si cele mai incomode saltele intr-un loc foarte confortabil si relaxant. Cumparatorii sunt multumiti de produs declarand ca le-a schimbat considerabil calitatea somnului, testand-o atat pe saltea, cat si pe canapea. Cei mai multi, inainte de achizitie, se trezeau cu dureri de spate sau umeri, insa de cand folosesc acest topper au remarcat ca nu mai au niciun fel de dureri. De asemenea, sustin ca nu retine caldura si se muleaza foarte bine pe formele corpului. IL recomanda cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepmode Aloe MEMORY ZIPMODE 140x200 cm

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Proprietati ortopedice

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *