Top saltea Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper, 120×200, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper este un topper confortabil si rezistent, ce reuseste sa transforme chiar si cele mai dure canapele sau saltele in suprafete extrem de confortabile pentru a te putea bucura de un somn linistit. Nucleu acestuia este realizat din spuma cu memorie vascoelastica, avand o grosime de 4 cm, si poate fi asezat pe orice suprafata, scopul sau fiind acela de a oferi tot confortul de care ai nevoie pe parcursul noptii.

Topper-ul Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper este fabricat in Bulgaria, din materiale calitative, ceea ce ii va asigura o buna rezistenta in timp. Algua este un textil biofunctional, care a fost procesat cu alge marine cu spirulina. Este important de stiut ca extractul de alge marine pe care il gasim sub forma de micro capsule are capacitatea de a impiedica dezvoltarea bacteriilor, oferind astfel un mediu curat.

In partea de jos a topper-ului se afla o plasa 3D, care asigura o ventilatie optima interiorului produsului, in vederea eliminarii umezelii acumulate in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

De asemenea, un alt avantaj ar mai fi faptul ca husa din dotare se poate detasa, avand pe lateral fermoar. Ulterior, aceasta va putea fi introdusa in masina de spalat rufe si spalata la temperatura de 60 de grade Celsius. Acesta poate fi amplasat atat pe saltele, cat si pe canapele, nu aluneca de pe suprafata lor, iar deasupra puteti aseza fara probleme lenjeria de pat.

Modelul in discutie este recomandat pentru persoane cu greutati de pana la 140 de kg. Pentru ca va fi expediat in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala, ulterior, putand fi folosit.

Acesta masoara 120 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper este un topper confortabil si rezistent care, din punctul meu de vedere, ar putea reprezenta o alternativa foarte buna. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de el si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Disconfortul creat de vechile suprafete de dormit s-a diminuat considerabil, iar durerile de spate s-au ameliorat. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Sleepmode ALGUA SPIRULINA Memory 3D Zipper 120x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Plasa 3D pentru o buna aerisire
  • Foarte confortabil
  • Microcapsule de alge marine
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *