Top saltea Sleepmode MEMORY Aloe Vera2, 160×200, 6 cm

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 este un topper realizat din spuma cu memorie, ce poate fi amplasat pe orice suprafata de la saltele vechi si dure, pana la canapele foarte tari. Indiferent de locul unde este asezat, topper-ul in discutie reuseste sa sporeasca nivelul de confort si sa va ofere un somn de calitate. In plus, fiindca se ruleaza foarte usor, il puteti lua chiar si in vacanta sau in delegatii, ocupand putin spatiu in portbagajul masinii.

Topper-ul Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 prezinta un nucleu fabricat din spuma cu memorie cu o grosime de 4 cm si o densitate de 50 kg/mc. Reuseste sa reactioneze prompt la temperatura corporala, timp in care, disitrbuie uniform greutatea corpului pe suprafata sa. Astfel, ofera o pozitie corecta corpului, in special coloanei vertebrale, ameliorand punctele de presiune din zona coatelor, umerilor, genunchilor si bazinului. In acest mod, musculatura se poate relaxa in totalitate, iar dimineata te vei trezi mai bine odihnit, iar durerile de spate se vor ameliora.

Produsul beneficiaza de doua fete ce pot fi folosit in egala masura. Mai mult decat atat, acest model poate reprezenta o varianta si pentru cei cu probleme localizate la nivelul spatelui.

Husa acestuia este fabricata din material textil care permite patrunderea aerului in interiorul sau, asigurand o ventilatie optima. Astfel, mucegaiul si bacteriilor nu vor avea sansa sa se dezvolte in interiorul sau.

Este un produs fabricat din amteriale de calitate, foarte erzistent, ce are posibilitatea de a sustine o greutate de pana la 140 de kg.

Acest model masoara 160 cm latime, 200 cm lungime, respectiv 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Sleepmode MEMORY Aloe Vera2  poate fi o varianta in materie de toppere si inca una foarte buna, pentru ca asigura un nivel de confort ridicat si o rezistenta buna in timp. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca dorm foarte bine pe el, dimineata trezindu-se mult mai odihniti si relaxati. De asemenea, multi dintre ei il iau si in deplasari ori de cate ori calatoresc cu masina. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepmode MEMORY Aloe Vera2 160x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Fabricat din spuma cu memorie
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Usor de rulat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *