Top saltea Sleepmode Energy 3D Zipper, 140×200, 6 cm – Review detaliat

by:

Sleepmode

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepmode Energy 3D Zipper este un topper foarte bun, fabricat din spuma poliuretanica ce reuseste sa transforme chiar si cele ami dure saltele in suprafete confortabil, potrivite pentru un somn linistit. Nu este tocmai cel mai ieftin model, insa, din punctul meu de vedere, un topper reprezinta o investitie pe termen lung.

Topper-ul Sleepmode Energy 3D Zipper este fabricat din material de calitate superioara – Energy up, ce poate regla temperatura corporala, prevenind transpiratia acumulata in timpul noptii. Mai mult decat atat, este foarte placut la atingere si foarte confortabil.

In partea de jos, topper-ul prezinta o tesatura 3D ce permite aerului sa patrunda in interiorul sau, eliminand umezeala acumulata in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte in structura sa. Miezul realizat din spuma poliuretanica Sonnocell cu densitatea de 30 kg/mc ofera un suport optim coloanei vertebrale, reusind sa relaxeze si musculatura.

Husa acestuia poate fi detasata, astfel ca igienizarea se va realiza in masina de spalat rufe la temperatura de 60 de grade Celsius. Mai mult decat atat, topper-ul prezinta la toate colturi benzi elastice ce permit acestuia sa se fixeze foarte bine pe marginile saltelei, prevenind alunecarea de pe suprafata acesteia.

Nivelul de fermitate oferit de acest topper este unul mediu, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg de persoana.

Modelul in discutie masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Sleepmode Energy 3D Zipper este un topper deosebit de confortabil, rezistenet si usor de intretinut, ce ar putea reprezenta o alegere inspirata. Clientii sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, iar calitatea somnului s-a imbunatatit remarcabil. Apreciaza faptul a se poate fixa pe suprafata saltelei, dar si posibilitatea detasarii husei pentru o igienizare corecta. In consecinta, recomanda produsul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepmode Energy 3D Zipper 140x200 cm

9.6

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

8.5/10

Argumente PRO

  • Rezistent
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Fabricat din materiale calitative
  • Benzi pentru fixare

Argumente Contra

  • Pret cam piperat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *