Topper Renew Natura V2 : Review si Pareri pertinente

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Renew Natura V2 este un topper din gama Dormeo realizat din mateirale de inalta calitate, ce ofera o sustinere eficienta corpului,confort sporit si un somn linistit. Poate fi amplasat pe orice fel de suprafata de dormit, scopul sau fiind acela de a crea conditii mai bune pentru a va odhni in tihna.

Topper-ul Renew Natura V2 este prevazut cu un nucleu formai din spuma cu memorie ce are rolul de a distribui in mod egal greutatea corpului eliminand astfel punctele de preisune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand in acest fel musculaturii sa se relaxeze complet. De asemenea, dispune de sapte zone de confort pentru un suport personalizat al diverselor partile ale corpului.

Un alt avantaj este ca previne dispersia miscarilor partenerului in timpul somnului, fiind ideal mai ales pentru cei mai agitati in timpul noptii. In plus, gratie fibrelor natural din eucalipt Tencel, produsul ofera si o buna termoreglare. Mai mult decat atat, tratamentul Essential ofera un mediu mai curat si mai sanatos, protejandu-va de acarieni, funghi si bacterii patogene.

Se poate rula cu usurinta, iar partea si mai interesanta este ca dispune de husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Astfel, poti lua produsul cu tine in vacanta, in deplasari si in alte parti, iar cand ajungi acasa, detasezi husa rapid si o introduci in masina de rufe.

Un alt aspect ce merita mentionat, se refera la faptul ca produsul in discutie poate fi achizitionat in foarte multe variante de dimensiuni. In plus, poti opta fie pentru varianta cu grosimea de 3 cm, fie pentru varianta de 6 cm.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Renew Natura V2 este o varianta foarte buna in materie de toppere de saltea oferind tot confortul de care aveti nevoie pe parcursul noptii. Clientii actuali sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar disconfortul creat de actuala suprafata de dormit s-a diminunat considerabil. Datorita faptului ca se poate rula foarte usor si ca pot spala husa, il pot lua cu ei si in vacanta. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Renew Natura V2

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 zone de confort
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil in foarte multe variante de dimensiuni
  • Amelioreaza punctele de presiune

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *