Topper Memosan Ultimo Roll-Up 3+2 : Review si Pareri pertinente

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Memosan Ultimo Roll-Up 3+2 este un topper din gama Dormeo ce ofera un plus de confort putand fi amplasat canapele, saltele noi sau vechi, camping, case de vacanta, camere de camin, rulote si asa mai departe. Poate fi o optiune foarte buna, isna nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Topper-ul Memosan Ultimo Roll-Up 3+2 este un model 2 in 1 imbinand eficient atat suportul corect al corpului, cat si confortul de care aveti nevoie pe parcursul noptii. Dispune de nucleu cu grosimea de 3 cm format din spuma Ecocell ce ofera o buna aliniere a coloanei vertebrale, fiind ideal mai ales pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni. In plus, produsul se adapteaza formei corpului si ajuta la disitribuirea uniforma a greutatii acestuia. Cei 2 cm de spuma cu memorie ofera un plus de confort pentru un somn cat mai relaxant.

Produsul prezinta tratament Clean Effect ce ofera efect anti-bacterian, anti-acarieni si anti-microbian, asigurand astfel un mediu mai curat si mai sanatos. In plus, gratie sistemului special AirX permite patrunderea aerului in interiorul topper-ului si eliminarea umezelii acumulate in timpul somnului, impiedicand formarea mucegaiului sau dezvoltarea bacteriilor. In plus, husa din dotare este prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca o veti putea detasa usor pentru a o spala in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

In plus, produsul beneficiaza de curele speciale pentru o depozitare cat mai usor sau chiar un transport mai facil in vacanta, fiindca se ruleaza fara probleme.

Produsul poate fi gasit intr-o gama destul de variata de dimensiuni. Practic, veti avea de unde alege dimensiunea potrivita pentru suprafata de dormit.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Memosan Ultimo Roll-Up 3+2 poate fi o varianta foarte buna de topper ce va asigura nivelul de confort dormit indiferent de cum se prezinta in momentul de fata actuala surpafata de dormit. Cumparatorii confirma faptul ca este un produs bun pe care se odihnesc excelent si apreciaza in mod deosebit faptul ca se poate rula extrem de usor si il pot lua chiar si in deplasari. In plus, husa detasabila constituie un avantaj important, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Memosan Ultimo Roll-Up 3+2

9.9

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Prevazut cu spuma cu memorie
  • Sistem AirX
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *