Topper Mirabai 4+1 : Review si Sfaturi utile

by:

Dormeo

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Mirabai 4+1 este un topper din gama Dormeo ce reuseste sa imbunatateasca nivelul de confort, oferind un somn linistit si relaxant pe tot parcursul noptii. Il puteti amplasa pe orice suprafata fiindca la fel de eficient.

Topper-ul Mirabai 4+1 este prevazut cu un nucleu format din spuma Ecocell de inalta calitate, oferind un nivel de confort sporit. Dispune de o structura celulara tridimensionala elastica ce permite aerului sa patrunde eficient in interiorul sau, ceea ce inseamna ca toata umiditatea acumulata in timpul somnului este eliberata rapid. In acest fel, mucegaiul si bacteriilor nu se vor putea dezvolta in interiorul sua. La buna ventilatie interioara constribuie si tehnologia speciala AirX din zonele laterale.

Produsul are trei zone individuale ce ofera suport personalizat diferitelor parti ale corpului. In acelasi timp, este tratat cu ulei din seminte crescute organic din arborele Neem, asigruand astfel protectie impotriva bacteriilor, microbilor si acarienilor.

Un alt avantaj important se refera la husa detasabila din dotare, ce poate fi spalata si igienizata corespunzator la temperatura de 40 de grade Celsius. Astfel, il puteti lua fara probleme si in deplasari, fiindca atunci cand va intoarceti puteti spala imediat husa fara probleme.

Modelul in discutie poate fi gasit intr-o gama variata de dimensiuni. Prezinta o grosime de 5 cm.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Mirabai 4+1 este o varianta foarte confortabila, pe care te poti odihni linistit pe parcursul noptii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, fiindca nivelul de confort a crescut considerabil, iar acest lucru se resimte si dimineata fiindca se trezesc mult mai relaxati si mai bine odhiniti. Ori de cate ori au ocazia il iau si in deplasari si apreciaza in mod deosebit faptul ca pot detasa husa si o pot spala in masina de rufe. Asadar, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Topper Mirabai 4+1

9.8

Calitate

10.0/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Tehnologie AirX
  • Husa detasabila si lavabila
  • 3 zone de confort
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *