Saltea suplimentara Pillow Top Memory 6 cm Memory – Review complet si Recomandari

by:

Pillow Top

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Pillow Top Memory 6 cm Memory este un topper pentru saltea ce reuseste sa ii sporeasca confortul, indiferent de cat de incomoda este in acest moment. Practic, acestea si este rolul sau, insa te invitam in continuare sa afli cateva detalii importante.

In primul rand, trebuie sa stii ca Pillow Top Memory 6 cm Memory face parte din seria topperelor moi. Este prevazuta cu un strat de spuma Vasco Elastic Memory ce are o densitate de 55 kg/mc si o grosime de 6 cm. Este fleixibila si elastica, fapt pentru care asigura suportul ortopedic de care ai nevoie, iar coloana va avea o pozitie corecta pe toata durata noptii. Se muleaza perfect pe formele corpului, amelirand punctele de presiune, pentru ca te musculatura sa se relaxeze in totalitate, dar si pentru a asigura o circulatie optima a sangelui.

Structura Pillow Top Memory 6 cm Memory

Un alt aspect important la acest model se refera la faptul ca husa este detasabila. Acest lucru inseamna ca o vei putea detasa de pe saltea si o vei putea spala chiar in masina de spalat rufe, pentru a obtine o curatare optima si o igienizare adecvata.

S-a dovedit a fi foarte rezistenta aceasta saltea suplientara, avand chiar capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 kg/persoana. Este un aspect de apreciat la ea pentru ca nu foarte multe modele au aceasta capacitate.

Poate fi asezata pe orice fel de suprafata, inclusiv direct pe podea. Partea si mai interesanta este ca vine intr-o multitudine de dimensiuni, astfel ca vei avea de unde alege indiferent de marimea de care ai nevoie.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, salteaua suplimentara Pillow Top Memory 6 cm Memory este un model interesant, ce ofera tot confortul de care ai nevoie si este intr-adevar rezistenta. Clientii confirma acset lucru si sustin ca se muleaza foarte bine pe formele corpului, iar indiferent de pozitia de dormit pe care o adopta, nu se simt incomod. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 6 cm Memory

9.6

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 kg/persoana
  • Moale si confortabila
  • Husa detasabila
  • Rezistenta

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *