Topper Natural Classic cu pene de gasca – Review si Pareri utile

by:

Pillow Top

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Natural Classic este un model de topper ce poate fi asezat pe orice tip de suprafata, indiferent de nivelul de fermitate al saltelei. Practic, rolul acestuia este de a spori confortul si reuseste sa obtina acest lucru cu brio.

In primul rand, trebuie sa stii ca acest topper este umplut cu pene de gasca. Nu stiu daca te-ai fi asteptat la acest lucru, eu personal cu siguranta nu, fiindca majoritatea topperelor sunt umpluta, de regula, cu spuma cu memorie. Ei bine, suna interesant, nu?

Pentru mine a fost prima data cand am testat un topper umplut cu pene de gasca, iar senzatia a fost surprinzator de placuta. Acesta reuseste sa repartizeze in mod uniform greutatea corporala pe suprafata sa si asigura o pozitie naturala a coloanei vertebrala. Densitatea acestui strat realizat din pene de gasca este de 130 g/mp si are o grosime de 5 cm.

In ceea ce priveste intretinerea acestuia este suficient doar sa il aerisesti periodic. In niciun caz nu va trebui sa folosesti substante chimice sau chiar si apa pe suprafata sa, fiindca risti sa il deteriorezi.

Un mare avantaj, se refera la faptul ca produsul este disponibil intr-o varietate de dimensiuni.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Natural Classic este un topper foarte bun, extrem de confortabil, pe care vei reusi, cu siguranta, sa te odihnesti exact cum trebuie. Clientii confirma acest lucru si declara ca este o alegere foarte buna in materie de toppere. De asemenea, adauga ca nu au mai prezentat dureri de spate sau durerilor s-au mai ameliorat, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Topper Natural Classic cu pene de gasca

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Umplut cu pene de gasca
  • Disponibil in foarte multe dimensiuni
  • Usor de intretinut
  • Confort ridicat

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *