Saltea suplimentara Pillow Top Latex 4 cm Latex – Review si Pareri utile

by:

Pillow Top

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Pillow Top Latex 4 cm Latex este un model de saltea suplimentara ideala pentru a fi asezata pe orice tip de suprafata, rolul sau fiind de a spori confortul acesteia. O poti aseza chiar si pe saltele foarte ferme sau vechi ori chiar pe canapele, iar eficienta va fi aceeasi.

Acest model de topper este prevazut cu un strat de Latex ce prezinta 7 zone de confort avand o densitate de 65 kg/mc alaturi de o grosime de 3 cm. Asigura flexibilitate si elasticitate naturala, ceea ce iti va asigura un somn linistit pe toata durata noptii. In plus, amelioreaza punctele de presiune pentru relaxarea musculaturii si circulatia optima a sangelui.

Husa Pillow Top Latex 4 cm Latex

Husa este detasabila astfel ca o poti adauga foarte usor in masina de spalat rufe pentru o igienizare corespunzatoare. Aceasta este tratata cu Aloe Vera, fiind realizata 100% din bumbac.

Duritatea acestui topper este medie si are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 kg. De asemenea, este de apreciat faptul ca este disponibila in foarte multe dimensiuni, ceea ce constituie un mare avantaj.

Concluzii si Pareri

Pillow Top Latex 4 cm Latex  este un model de topper confortabil, iar din punctul meu de vedere, reprezinta o alternativa de luat in calcul. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si au declarat ca sustine foarte bine patele, nu este foarte tare, dar nici extrem de moale. De asemenea, au mai remarcat faptul ca asigura un confort termic optim si nu se deplaseaza de pe suprafata saltelei. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Saltea suplimentara Pillow Top Latex 4 cm Latex

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila
  • Confortabila
  • Rezistenta

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *