Topper Saltea Memory 3+3 Bio Bumbac, Ortopedicus Review si Pareri

by:

Ortopedicus

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul de saltea Ortopedicus Memory 3+3 Bio Bumbac poate fi solutia ideala pentru imbunatatirea nivelului de confort asigurand un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Totodata, acesta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Topper-ul Ortopedicus Memory 3+3 Bio Bumbac poate fi asezat pe o saltea veche, pe una prea dura sau chiar pe canapea ori poate fi folosit in vacanta sau in camera de camin. Este o solutie pentru nevoi multiple ce poate asigura un nivel superior de conort. Este un produs fabricat din spuma inteligenta Grun Tech de 3 cm si spuma cu memorie Memory HD tot de 3 cm ce asigura un bun confort si sustinere intregului corp. Mai mult decat atat, sustine eficient fiecare dintre cele cinci zone ale corpului: cap, umeri, coloana, bazin si picioare.

Husa produsului este detasabila si poate fi spalata la temperatura de 30 de grade Celsius, direct in masina de spalat rufe. Mai mult decat atat, pentru o depozitare facila, husa dispune de benzi de textile ce permit rularea produsului si fixarea acestuia. In plus, materialele folosite oera proprietati antibacteriene, antiacariene, antimucegai si asa mai departe.

Este indicat sa aerisiti si sa aspirati periodic topper-ul. In plus, ar fi bine sa il rotiti la 180 de grade inversand zona picioarelor cu cea a capului.

Un alt avantaj al acestui produs se refera la diversitatea dimensiunilor in care poate fi achizitiona, fie ca discutam despre pat single sau matrimonial.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul Ortopedicus Memory 3+3 Bio Bumbac este un produs de calitate ce ofera un nivel de fermitate mediu asigurand un somn de calitate uitlizatorului. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acestuia, sustine eficient corpul, iar durerile de spate au disparut. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ortopedicus Memory 3+3 Bio Bumbac

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustine eficient corpul
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Spuma inteligenta si spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *